Cypern

Jag har ett svagt minne av att vi för ganska exakt 1 månad sedan var på Cypern. Det känns som evigheter sen men ändå vill jag inte glömma riktigt än. Vi hade det mestadels alldeles fantastiskt.

Det började aningens oroligt med att lillfis hade feber veckan innan avresa. Lagom till torsdagen, dagen innan avresa vaknade han och kändes äntligen frisk. Bara för att avlösas av storfisen som däckade klockan halv 6 på kvällen med 39,6. Man tackar för den spänningen. Hur som helst, klockan 4 när det var dags att väcka ett gäng trötta grabbar var febern nere på 38, vi preppade med Ipren och satte oss i bilen med en himla massa bagage och en hel del mutor och så begav vi oss mot Arlanda. Flygresan gick över all förväntan. Inte ett gnäll, inget ont, ingen feber och inget tjat. De dyra platserna med extra benutrymme var värda varenda krona. Barnen kunde sitta framför oss på golvet och leka.

Transfern var smidig och så kom vi tillslut fram till vårt fantastiska hotellrum. Bästa tänkbara med 2 rum, inhägnad terass, avskild lekpark utanför terassen och leksaker på rummet.

Och i övrigt då? Värme, underbara stränder, omåttligt populära Lollo och Bernie, god mat, fina pooler, massa nya kompisar i lekparken, rolig skattjakt och indianlek. Och en firad 40-åring. Nästintill perfekt kan man nog säga. Ska jag klaga på något så var all inclusiven inte den bästa och det väljer vi nog bort nästa gång. För jag är säker på att det blir en nästa gång. Men vi kände oss behandlade som snåla gratisätare fast vi ju hade betalar ganska saftigt för maten fast hemifrån. Synd på ett så fin hotell i övrigt. 

Nu en bildbomb på allt det underbara.Publicerat: 2015-05-23 @ 13:18:26


Att olla lite

-Mamma, vet du vad olla är?

-Ehh, nja. Vad är det? (Förfasas lite inombords).

-Det är när man säger "Ole dole doff, kinkelane koff..." (Osv, rabblar hela ramsan).

Andas ut lite inombords. 


Men kan ändå inte låta bli att haja till lite senare när han säger det i en mening:

-vänta lite, jag måste olla nu så jag vet om jag ska leka med bilar eller se på film.


Kul typ.
Publicerat: 2015-05-14 @ 17:41:34


Att undvika sömn

Vi är hemma nu men mer om resan senare. Nu endast lite beklagande över de värdelösa kvällarna vi har här sen flera månader tillbaka och simnings slog nytt bottenrekord.


Nattning av Vilmer tog idag 1 h och 40 minuter. Utöver när vi var på Cypern och de gick på en minut så har det aldrig tagit mindre än en timme senaste typ 2 månaderna. Jag börjar tröttna och bli smått galen. Han kommer inte till ro och inte får man röra honom men inte lämna honom heller. Känns som jag testat allt. Sjungit, vaggat, klappat, skrikit håll käften (inte mitt stoltaste mammaögonblick), lämnat, flyttat ut honom till vår säng, ignorerat, sagt till, låtsats sova, löst bok, haft lampan släckt och tänd med mera med mera med mera. Han har också testat allt. Sjungit, pratat, bökat, stått, rullat, skrattat, sprungit runt, försökt lägga sig under madrassen, gömt sig under täcket, slängt bort kudden, lagt sig på tvären, hoppat, skrikit, gråtit, fäktats med mera med mera. Jag är så less.

 

Och nej.Nätterna är inte så ljuvliga de heller. Det är väldigt tur att han är söt.
 

Publicerat: 2015-05-04 @ 22:55:05RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!