Vilmer 4 år

Han har hunnit bli 4 år nu. Lillkillen. Lillkillen med världens bästa humor, påhitt, och ideer och den envisaste jag vet. Han kan låta bli att kissa en hel dag bara för att någon bad honom kissa och det därmed inte var på hans villkor. Han kan skrika sig blå en hel bilresa för att vi vägrar köra med öppna fönster på motorvägen. Men han kan också skriva sitt namn, lägga 200-bitars pussel och bygga ett halvmeter högt torn av Kapla bara för att han bestämt sig.

Han gillar att bygga lego och också att leka med legot, att bygga med kapla eller klossar, leka mer superhjältefigurer och dinosaurier och att spela fotboll och hoppa studsmattan (som grabbsen överraskades med i torsdags när de kom hem (farfarn, farmorn och morfarn var här och monterade hela dagen så den stod redo när vi kom hem) dagen till ära) och att rita och skriva (ett väldigt nytt intresse).

Han gillar inte att bli tillsagd, att inte få välja själv och att främmande vuxna pratar med honom. Han äter bra men har många specifika krav och det mesta blir godare med ketchup.

Han är klurig, skyller bus på magi och hittar ofta sätt att förklara sig ur situationer. Kan luras att han är "host, host, nog lite sjuk" för att slippa gå till förskolan. För även om han på sistone varit ganska nöjd där så länge kusinen är där så har han allvarligt aldrig varit positiv till att hå dit. Så han testar, och testar och testar. Och skrattar och busar. Och fnular och fixar med olika ideer.

Han kan stå framför spegeln och fixa frisyren länge länge och gillar glasögon av alla de slag. Tycker om att städa, ser detaljer och ger mig komplimanger. Så underbart fin kan han vara, och en otrolig liten utmaning när humöret är på tvären och ilskan inte vet några gränser (och han mer än 7 månader senare skriker efter sin napp). Men mest av allt underbar så klart. Och älskad så hjärtat svämmar över.

Så här snygg gjorde han sig i lördags inför sitt första kompiskalas. Coolaste, bästa 4-åring, vad jag älskar dig!

Publicerat: 2017-04-05 @ 22:48:02RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!