Alla Helgona

Alvin idag på kyrkogården:
Sprang iväg en bit från oss och tittade ingående på en man som stod och fixade med dekorationer på en grav. Springer sen tillbaka till oss och rapporterar högt "nej, han grävde inte upp några skelett". Skönt att höra.
Publicerat: 2015-10-31 @ 22:11:21


Liv i luckan

Han blev nyligen lite större min stora kille. Drygt 2 veckor kvar till 5-årsdagen (den SÅ efterlängtade) men på ett annat sätt blev han lite större redan för en vecka sedan när han tappade sin första tand. Jag vet, urdumt att bli stolt över. För det första är det ju på inget sätt något man kan påverka och det kräver ju ingen prestation och för det andra borde det snarare vara bra att behålla de där utbytbara tänderna så länge det bara går. Men ändå. Han ser stor ut nu och han var stolt och glad (inte minst över tandfens besök som efterlämnade en guldtia som spår) och bortsett från kraftig skräckblandad förtjusning när tanden var lös och han inte riktigt vågade känna så var han så cool när den trilla ut (helt plötsligt bara satt han med den i handen). Och ja, alla dessa punkter leder obönhörligen fram till en stolt mamma så det är jag nu.


Nu är han väldigt mån om sin glugg (och guldtian), eller "luckan", som han själv säger. Han har dock inte visat den för alla på dagis ännu, trots stoltheten. "Det skulle ju ta alldeles för lång tid, flera veckor så han inte hinner leka". Det förstås.
Publicerat: 2015-10-26 @ 22:25:33


Spännande höstvecka i oktober

Jahaja. P är på grabbsemester i USA och jag och barnen är kvar här, lämnade åt vårt öde. Inledde starkt med trevlig lördagsmiddag hos vänner och sen en söndag i höstsolen.


Igår var det dagis och jobb och jag kom bara 10 minuter för sent till första mötet. Idag kom jag inte alls till mötet. Barnen har hållt sig friska sen i somras men igår eftermiddag var det givetvis dax. Man väljer ju sina tillfällen liksom. Alvin kom hem med 40-graders feber och var rätt ynklig (med all rätt) samtidigt som Vilmer var på ett strålande humör och ville leka och testa allt. Kände mig aningens otillräcklig och ensam men det gick ändå fint. Och nu verkar han tämligen frisk igen. Nu måste jag sluta skriva för att istället leka pajas medan Alvin filmar mig. Hans order. Min lag.

Publicerat: 2015-10-13 @ 10:50:32RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!