Helgtecken

Ett tydligt tecken på helg och ledighet är att solen, till skillnad mot de tre senaste dagarna, då jag jobbat arslet av mig med halvårsbokslutet, inte lyst in på huvudkudden å morgonen. Istället vaknar man till regn och rusk. Precis som i måndags och tisdags då jag var ledig. Då öste regnet ner (fast att jag var på Skansen en hel dag och vi belv jätteblöta - himla taskigt tycker jag). Sen kom bokslutet och solen. Man tackar, man tackar. Och inte faan har rumpan minskat i omfång trots att jag verkligen jobbat arslet av mig. 30 timmar på 3 dagar. Eko i huvudet nu men snart, snart är det semester och jag är övertygad om att sommaren i år startar den 1 juli (istället för den 1 juni som man kanske kunde förväntat sig). Imorgon ser jag ljuset!
Publicerat: 2012-06-30 @ 12:47:22


Horisonten

Jag kanske verkade lite deppig igår. Så är dock inte fallet på det stora hela. Vet ni varför? Bland annat för att jag ganska så snart kommer att befinna mig här. I lugn och ro i en skön solstol. Eller möjligen inte alls i sådan lugn och ro utan snarare jagandes en vild 1½-åring. Men vad tusan. Jag ska jaga efter honom i solen, i bikini, vid poolen. Och inte en endaste måltid ska jag behöva bekymra mig om. Och inte en endaste städnerv ska behöva rycka. På en hel vecka.
 
Bild från Solresor.se
Publicerat: 2012-06-20 @ 20:14:37


Hallå mamma, hör du mig?!?

Hade ett mentalt litet breakdown för några dagar sedan.Behövde verkligen prata med mamma. Då. Precis då. Men det gick ju inte och det går ju inte sen heller. Att det liksom är aldrig är väldigt svårt att förstå. Väldigt svårt. Jag väntar liksom fortfarande på sen, då allt ska bli som det borde vara igen. Fast jag vet ju att det inte kommer ett sådant sen hur mycket jag än vill. Ovch vissa dagar gör den insikten ondare än andra.
Publicerat: 2012-06-19 @ 16:29:00


Väntar fortfarande

Vi väntar fortfarande på sömnen. Sömn i egen säng, utan en massa avbrott och nattning utan vilda skrik och protester. Jag har väntat i drygt 19 månader nu så jag börjar bli lite otålig och trött på att vänta. Väldigt trött, men visst måste det väl vända snart?
Publicerat: 2012-06-19 @ 13:34:55


Hund nr 2

Alvin hittade in i hundens transportbur/väska. Mysig koja tydligen!

Publicerat: 2012-06-18 @ 19:57:21


Heja Sverige! Heja oss!

Sömnexperiment pågår. Inte det roligaste för mammasamvetet. Inte det bästa för relationen. Inte enligt min ursprungliga föräldraplan.

Men väldigt välbehövligt för mamman, nyttigt för föräldrarelationen och bra för föräldraskapet i allmänhet om det går vägen.

Heja Sverige! Heja oss!

Publicerat: 2012-06-15 @ 22:05:49


Glasspaus

Publicerat: 2012-06-15 @ 08:15:45


2-ordsmening

Tror minsann att en första liten mening slank ur den lille pojken idag. Pappan sa "ska vi gå och byta blöjan?" varpå den lille pojken svarade "mamma med". Så från att ha sagt typ inget annat än mamma och "e de?" (vilket ju i och för sig också är två ord men tror att Alvin ser det som ett sammansatt ord), via typ 5-10 nya ord om dagen senaste veckan till en första liten mening. Stolt mamma till stor kille.

(Dagens nya ord: tungt, knappar, tönt (!), pruttar, krama)

Publicerat: 2012-06-15 @ 07:47:43


Najs bajs

Alvin har börjat säga till när han bajsar. Bajs, bajs, bajs säger han högt och ljudligt. Ofta ganska bra information att få (bortsett från i exempelvis Ica-kön eftersom alla i närheten får ta del av den).

Han har också stoppat in 3 skivor på en gång i PS3-spelaren. Detta resulterar tyvärr inte i att man kan se 3 filmer på en gång utan ingen. Och han går runt och är väldigt sur över att han inte får se på sin favoritfilm pequin (=pingvin=pingu).

Publicerat: 2012-06-06 @ 21:23:46RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!