Cypern

Jag har ett svagt minne av att vi för ganska exakt 1 månad sedan var på Cypern. Det känns som evigheter sen men ändå vill jag inte glömma riktigt än. Vi hade det mestadels alldeles fantastiskt.

Det började aningens oroligt med att lillfis hade feber veckan innan avresa. Lagom till torsdagen, dagen innan avresa vaknade han och kändes äntligen frisk. Bara för att avlösas av storfisen som däckade klockan halv 6 på kvällen med 39,6. Man tackar för den spänningen. Hur som helst, klockan 4 när det var dags att väcka ett gäng trötta grabbar var febern nere på 38, vi preppade med Ipren och satte oss i bilen med en himla massa bagage och en hel del mutor och så begav vi oss mot Arlanda. Flygresan gick över all förväntan. Inte ett gnäll, inget ont, ingen feber och inget tjat. De dyra platserna med extra benutrymme var värda varenda krona. Barnen kunde sitta framför oss på golvet och leka.

Transfern var smidig och så kom vi tillslut fram till vårt fantastiska hotellrum. Bästa tänkbara med 2 rum, inhägnad terass, avskild lekpark utanför terassen och leksaker på rummet.

Och i övrigt då? Värme, underbara stränder, omåttligt populära Lollo och Bernie, god mat, fina pooler, massa nya kompisar i lekparken, rolig skattjakt och indianlek. Och en firad 40-åring. Nästintill perfekt kan man nog säga. Ska jag klaga på något så var all inclusiven inte den bästa och det väljer vi nog bort nästa gång. För jag är säker på att det blir en nästa gång. Men vi kände oss behandlade som snåla gratisätare fast vi ju hade betalar ganska saftigt för maten fast hemifrån. Synd på ett så fin hotell i övrigt. 

Nu en bildbomb på allt det underbara.Publicerat: 2015-05-23 @ 13:18:26


1 kommentarer
Postat av: KRISTIN OCH HENNES GLIN - En blogg om brunsås och annat bra

Skönt att allt gick bra och av bilderna att döma så ser ni ut att ha haft det riktigt härligt :)

Svar: Ja, det var väldigt härligt. Vi kanske kör en repris i sommar😊.
Julia

2015-05-26 - 12:07:18 | URL: http://kristinsandgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!