Vattkoppsvab toppat med öroninflammation

Avslutar våren som den inleddes. Inne på tredje veckan med vab. Vi är nu inne på rond 2 mot vattkopporna. Mellan omgångarna har vi kört öroninflammation med spräckt trumhinna och antibiotika. Natten mellan måndag och tisdag spenderades vaken med en gallskrikande 3-åring. Det gör uppenbarligen (så klart) djävulskt ont när trumhinnan spricker. Kändes som att ha ett otröstligt spädbarn men när han mellan "ajajajAJAJAJ" och slag till slut lyckades få fram var det gjorde ont blev jag i alla fall lugnare. Och ett besök på vårdcentralen redda upp det hela. Dock hann herrn bara vara frisk ett dygn innan första prickarna började visa sig. Vi var ju ganska beredda efter att Alvin kört sitt veckan innan. Tyckte att Alvin hade rätt mycket prickar och även om han inte en gång klagade på kli så hade han ont, både i koppor och huvud men nu när Vilmers slagit till med full kraft (jag hoppas verkligen detta är kulmen) så omvärderar jag Alvins mängd till "inte så farligt". Denna veckas måndagnatt bjöd på exakt lika mycket obefintlig sömn som förra. Tydligen svårt att sova med koppinvasion, återigen med full rätt, det ålades, skreks, fäktades och gnyddes och vid 4 var det tydligen morgon. Tröttluva idag.

Eftersom jag själv bildgooglat friskt på sistone så bidrar jag härmed till kommande likasinnades efterforskningar. Så här ser vattkoppor ut:

Starten på denna underbara period när vi fortfarande var osäkra på om det var vattkoppor.


Närbild när de första fyllts.


Värsta området.


När det var som värst på Alvin.


Efter vårdcentralen får man glass. Så klart.


Efter öroninflammation får man vattkoppor. Så oklart.


Livet lekte inte klockan 5 imorse.


Önskad buffé serverad. Saft, juice, vatten, nyponsoppa och päronyoghurt. En klunk av varje gick ner (så då var det väl värt det). Ont i munnen tydligen. Ont överallt troligen.


Några minuters utelek.


Följs av vila i soffan.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om oss (ok, mest om han som är prickig som en gepard).
Publicerat: 2016-06-21 @ 10:21:08


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!