Ettårskalas och den rätta dagen att gå på

Så jäkla cool är han, den lilla ettåringen. Har ju haft en del bryderier för att det inte släppt med gåendet. Han har tagit enstaka steg men mer än så har det inte blivit under en lång tid. Ända tills igår då han helt plötsligt bara gick. På riktigt. Han övade nog lite extra i fredags och lördags men fortfarande max 4 steg och mellan möbler. Igår reste han sig upp själv och traskade iväg. Flera gånger och väldigt mycket mer än 4 steg åt gången. Han har helt enkelt bara väntat in rätt dag. Letade lite extra i munnen för att se om han kört samma taktik med tänderna men nej, på de får vi vänta lite till.

Här hade det passat fint med den lilla videosnutt jag filmade på första promenaden men det funkar visst inte.

Födelsedagen firades utöver premiärstegen med presenter från många håll och kalas med farmor, farfar, morfar och en morbror och moster. De håller ju till lite för långt bort de andra två morbröderna och faster med familj var tyvärr sjuka. Det blev i alla fall alldeles väldigt bra, han knatade runt så sött, lekte med ny spis och kastruller (till även Alvins förtjusning) och bläddrade i nya böcker och lekte med bilar. Och så åt han med väldigt stor glädje kladdkaka och (mjölkfri) glass. Glass fick han prova på redan i fredags. Då hade han kalas för sina polare. Eller för en polare och dennes storasyster. Jag läste någonstans att lika många gäster som år barnet fyller är lagom. Så tog fasta på det och hade ett litet mini-kalas. Vädret var så fantastiskt i fredags att vi faktiskt satt ute i solen. Det trodde man ju kanske inte om ett mars-barn. Väldigt skönt och så klart väldigt trevligt.


Publicerat: 2014-03-31 @ 11:12:55


1 kommentarer
Postat av: Kristin och hennes glin

Grattis till lilla godingen!
Här hade vi snudd på tjugo grader och sol så det var nästan så vi hade kunnat sitta ute och fika. Hundra gånger finare väder än vad det någonsin varit dom gånger vi firat Vide som fyller i början på juni(!) :D

Svar: Ettåringen tackar så mycket! Konstigt med värmen, det var ju typ snö när de kom.
Julia

2014-03-31 - 13:19:02 | URL: http://kristinsandgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!