Skumt

Skumt väder vi har. Inte nog med att det är väldigt tvära kast mellan dagarna med sol och värme ena dagen och någon som mest kan liknas vid en höststorm den andra. Nu har vi alla väder på en gång, solen skiner och det regnar samtidigt. Det känns rått i luften samtidigt som termometern visar över 20 grader och det blåser åt alla håll på en gång samtidigt som luften är fuktigt kvav. Måhända åska på gång?

Vi står i alla fall rustade nu. Alvin fick gummistövlar idag. Varma vattentåliga goretex skorna som varit perfekta hela vintern och våren är garanterat urvuxna nu (blir nog kopia på dem i höst -så himla bra) och man kan ju inte gå i gympaskor när regnet gjort gräset till lera. Blev storlek 23 efter hjälp i affären, tycker det låter stort men han mätte och det borde vara rätt. Och gympaskorna borde vara för små... Växer visst så det knakar men får skriva mer om det på söndag då stora lilla killen blir 1,5 år!

Har idag också inhandlat diverse material för att kunna mörklägga sovrummet bättre. Trots mörkläggningsrullgardiner är det ljust vid 8 och Alvin fattar inte riktigt varför man ska sova då. Han förstår heller inte varför man ska somna om när man i vanlig ordning vaknar vid 4 och det är alldeles ljust i rummet. Sömnen senaste veckan har helt enkelt varit helt åt fanders och nu får det vara nog! Mammor behöver faktiskt sova ibland... För att kanske få ordning på sömnen har vi också inrett ett litet eget sovrum i vårt sovrum åt Alvin. Vill inte ha honom på annat våningsplan men alla hävdar ju envist att det sova bättre på skilda håll och det vill jag gärna uppleva. Så nu får han ett eget litet krypin bakom skorsten och bokhylla. Om det funkar ska det bli en lite mer permanent lösning/bygge men han är inte som andra vad gäller sömn så jag vill inte göra för stora förändringar på inredningen innan testet utvärderats.

Om kvällarna och nätterna varit jobbiga har i alla fall dagarna varit härliga med massa utelek och det är tur att man får en hel del energi av den friska luften!

Publicerat: 2012-05-11 @ 13:14:52


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!