Full rulle

Nu ska jag berätta vad vi ägnat oss åt idag nu när vi alla är friska och krya (bortsett från att jag fortfarande knappt kan prata).

Sovit ganska länge men väldigt ryckigt med Alvin på mig. Skyndat iväg till babysimmet. Glömt stänga grinden ner till källaren så att larmet gick när Dexter The Dog sprang ner när han var ensam hemma och Securitas ville skicka väktare vilket jag avstyrde. Badat och dykt och denna vecka fattade Alvin galoppen och dök i frivilligt och liksom simmade under vattnet fram till mig. COOLT. Hastat runt i lite affärer på vägen hem. Köpt bakplåtspapper med mera inför bullbak till dopet. Man måste baka väldigt många bullar om man ska ha 50 gäster (troligen fler bullar än vad jag bakat sammanlagt i hela mitt liv). Köpt en namngivningspresent till Sigge som vi ska till på söndag. Jag drömde för några nätter sen att vi gav bort en badrock. Så så fick det bli. En blå fin från Polarn o Pyret. Hoppas den faller Sigge i smaken (kanske lite udda present men den får duga, man ska väl låta sina drömmar gå i uppfyllelse?). Köpt en klänning till på HM. Kom på att jag måste ha något på söndag också och jag vill ju att Alvins dop är första gången jag använder den klänningen så jag kan inte ha samma även fast det inte är samma publik. Har dock inte hunnit prova ännu för då vaknade Alvin. Köpt med lunch hem som intagits i hamocken. Städat hela huset. Nästan i alla fall. Hela nedervåningen och trapporna upp och ner. Testat att ställa befintliga soffan där eventuella nya soffans ena sida skulle hamna för att se effekten. Kan vara lite för stort tyvärr men ska fundera lite till. Dammsugit under soffan och återigen insett hur galet mycket hår jag tappar. Flyttat tillbaka soffan. Svettats lite. Fyllt i hack i svarta soffbordet med spritpenna. Blev sådär (bordet är visst mörkbrunt, inte svart) men i alla fall inte sämre än de ljusa hacken. Lekt på mattan med Alvin. Låtit Alvin leka själv på mattan medan jag slöat framför datorn i soffan. Behövt resa mig upp ungefär 100 gånger för att lägga tillbaka en Alvin på vift på mattan. Förundrats över hur snabbt och långt den killen numera förflyttar sig utan att blinka (eller stånka det minsta). Introducerat majs- och potatispuré i Alvins värld. Ganska populärt men en hel del åkte upp när vi sen fortsatte leka (klantigt).

Ja, det var väl allt än så länge. Känner nu att vi lite tagit igen veckans tid som gått förlorat till förkylningen för idag har det verkligen varit full rulle. Och just det, medan jag skriver detta leker Alvin själv igen, måste bara pausa för att fånga in honom var tredje minut ungefär och jag sitter samtidigt med även P:s dator och spelar hans pokerturnering eftersom han är i köket och lagar mat till oss. Fullt upp var det ja...



En så här galen dag har vi haft.

Publicerat: 2011-05-19 @ 19:35:54


1 kommentarer
Postat av: Elinor- Matildas mamma

Ooj jisses du har haft fullt upp! Duktig du e! Jsg vill inte ens tänka på vad som finns under vår soffa! Har inte städat under den på3 år snart (den ligger så lågt att man omöjligt kan få ubder dammsugarn.



Blir en kort kommentar idsg (skriver genom iphonen)



Syoooor kram!

2011-05-20 - 20:29:40 | URL: http://redishfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!