Läsa tidning

Alvin har börjat med en ny vana. Läsa tidiningen. Till en början tyckte vi att det var väldigt sött. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. Att läsa i Alvins värld innebär tydligen även att ta en tugga och sen riva lite och det är ju tråkigt på tidningar man själv inte hunnit läsa ännu och så är jag lite osäker på om tidningspapper och trycksvärta är bra eller dåligt för matsmältningen? Sött är det i alla fall. Det är jag säker på.



Publicerat: 2011-05-18 @ 19:59:16


1 kommentarer
Postat av: Elinor- Matildas mamma

Du det är nog en trend å läsa så! Vi kanske borde anamma det? Matilda käkar nämligen också på tidningar, böcker å allt annat bläddrigt hon kan komma åt! Det är käckt, det är kanske det där med att "ta in information" för om det är så så ska nog jag sätta mig å knapra lite på matteböckerna här hemma, då kanske jag äntligen lär mig något!! Haha ;)



Sorry att jag har vart borta ett tag, jag har inte haft datorn uppe å det är så jäkla knixigt å kommentera med iPhonen, men jag läser! :) Skönt å höra att det är bättre nu med dig. Här är det allergiskt! MEN trevligt ändå! Ska titta på ett hus på söndag, håll tummarna!! Vill verkligen bo där!



stooooor kram från oss!

2011-05-19 - 18:42:11 | URL: http://redishfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!