Snor och grenar överallt

Snorigt var det här. Idag är ingen i familjen i direkt toppform. Jag hade ont i halsen igår, supper snuvig idag. Idag har P ont i halsen. Och Alvins förkylning som han dragits med sen i torsdags vill inte riktigt ge ned sig. Snuvig bebis ger sämre nätter vilket inte direkt är bra för föräldrarnas tillfrisknande. Ynkliga oss.

Jag har i alla fall påbörjat mina hemmasysslor idag. Inte bara det att diska varje dag alltså utan nu är även de mesta av soporna ute från gästrummet. Dock ligger de just nu på golvet i gillestugan/biorummet i källaren. imorgon ska de kanske komma så långt som till bilen. Det gick faktiskt inte idag för när vi vaknade så hade vi trädgården full av äppelträdsbeskärare. Man bokar bara att det ska göras, inte vilken dag och nu var det tydligen dags. Fem beskurna äppelträd ger VÄLDIGT mycket grenar på gräsmattan. De håller P just nu på att lassa upp på en släpkärra som vi (mest han) hastigt och lustigt var tvungna att åka och hyra. Han har kört en vända till tippen, minst 2 återstår. Nästa år ska vi nog kosta på oss att de även får frakta bort resterna av beskäringen. Ja, så mycket vila för oss sjuklingar har det blivit idag,

Provade för övrigt Alvins nya badbyxor idag (på honom, inte på mig själv). De är nog lite stora fast de är för 4-7 kg och 3-6 månader. De sitter inte riktigt tight vid benen och antar att det inte blir så populärt vid eventuell olycka. Så hur ska vi göra nu? Premiärdoppet är ju på torsdag. Mitt eget badklädes problem har jag inte heller tagit tag i och jag måste verkligen göra något åt pälsen på benen och (lite andra ställen) innan torsdag.

Nu ska jag laga mig och moin trädgårdsmästare något att äta. Först ska jag bara snacka lite med Alvin, han testar verkligen sina röstresurser idag (på ett glatt sätt men det låter ganska högt).
Publicerat: 2011-03-15 @ 18:40:16


1 kommentarer
Postat av: Ida

När vår kille började på babysim så var även hans badbyxor lite stora. Vi valde att köra med både livrem och hängslen, så vi köpte engångsbadblöjor på ICA och hade under badbyxorna :-)



Funkar även de dagarna lillkillen varit lite lös i magen...

2011-03-15 - 20:25:23 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!