Saved by the bell....

Ajdå, precis när jag skulle resa mig och gå till köket och ta hand om allt trist så vaknade filuren brevid mig i soffan så jag tror det får bli lite soffmys med bebis istället. Sicken otur...

Nyvaken

Publicerat: 2011-01-28 @ 17:12:45


2 kommentarer
Postat av: Elinor- Matildas mamma

Hallå! Åh du är la för skön!! Du råkar inte bo i Göteborg eller så? Alla som läser min blogg på så jäkla långt bort! Jag vill ju ha mammapolare juh (nu snackar vi inte dom galningarna som hänger på forumet på Familjeliv å så, utan ni bloggläsare! Alla är ju så jäkla underbara!)



Alltså jag är så superdåligt på att kommentera! Så du får verkligen ursäkta att jag är lite "tyst" i kommentarsfältet! Jag läser bloggar å sen vaknar matilda å så glömmer jag att kommentera! Så jag kör också lite på din stil å kör på flera inlägg ;)



VAD UNDERBART att alvin har dubblat sin vikt! Det har Matilda också gjort nu! 2,5 vägde hon när hon föddes å nu 4.5 :D gööttans!!



Vad mysko med er BVC-tant! Har dom inte uppsägningstid liksom? Eller blev hon kickad... nyfiken man blir... hehe! Jag ser verkligen fram emot att få träffa vår nya! Den 7/2 är det dags.



Jag kan bara hålla med dig om detta jäkla tjöt med vikten efter grav! Kan man inte bara få slappna av från allt sånt NÅGON gång eller? Jag menar, under grav så skall alla tävla om hur lite man har gått upp typ... Å efter grav ska alla tävla om hur mycket man gått ner, HELST ska man gått ner ännu mer än vad man vägde innan grav. Jag har stannat min vikt på 4 kg mer än innan jag var gravid, jag är rätt nöjd med det dock. Jag vägde ju 49 innan jag blev gravid, å det är ju i minsta laget... SÅ jag är så nöjd med min kropp, å faktum är att den har ju burit det mest fantastiska!



Sen har jag svårt att ge fan i sötsakerna. Jag har aldrig vart så förtjust i sötsaker, inte ens under grav. MEN NU! Å jag kan ju inte skylla på att jag inte ammar liksom! Alla andra säger ju "Ah jag kan smälla i mig choklad å grejer å är sugen hela tiden men det beror ju på att jag ammar" vad ska jag skylla på???



jag måste kolla, du hade väl en borderterrier? (har minne som en guldfisk, även det brukar man ju skylla på amning, men VOILÁ det har jag det med...) var det en tik eller hane? Har för mig att jag såg en bild på den (minns inte vad det var för kön heller... sorry..) hur gammal är H*n?



NU ska vi ta en kvällspromenad! Hoppas att du får en helt underbar helg!



Kram från oss!!

2011-01-28 - 18:10:31 | URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: Hanna Z

Alltså vi har faktiskt inte använt dom, jag tror man måste lysa på dom med lampa för att dom ska bli självlysande, så det känns som om dom ändå inte kommer räcka en hel natt.

Och som du säger, man måste ju pricka munnen med, haha.

2011-01-28 - 18:16:36 | URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!