Spjälsängsmontering

Nu ska här monteras spjälsäng. Jag och Alvin tittar på och älsklingen skruvar. Typiskt bra arbetsfördelning. Lite lagom traditionell så där...

Publicerat: 2011-02-08 @ 18:36:05


2 kommentarer
Postat av: Elinor

Haha helt rätt fördelat, vad har man annars männen till? hihi... VIlken fin header du fått till! Massa söta bilder på er lilla familj! Å dexter fick vara med på ett hörn också, helt rätt man får inte glömma de fyrbenta! hihi!



Vi ska också börja på föräldragrupp! Vi kommer att vara äldst, eller ja, inte vi men matilda. De flesta har ju nyfödingar, Matilda är ju 3 månader (antagligen fyra när gryuppen kommer igång).



Såg att Alvin sover bra på dagen, typiskt, så var Matilda också. Men NU har hon börjat köra långkörare på natten! Hon äter vid 23 å sen väcker hon mig vid 05-06 för mat å sen sover vi till 8-9 :D hur GÖTT som helst! Dock har detta bara varit i 3 dagar än så länge, men jag hyser stora förhoppningar om att det ska vara så här nu (jag vet att jag säkert kommer att bli besviken å att hon snart ändrar igen, men NU njuter jag!).



Nä! Nu ska jag skutta i säng! Hoppas att du får sova lite i natt! Kram från oss

2011-02-08 - 23:18:28 | URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: Olivia

Precis som det ska vara ;)



Tack så mycke för omtanken/kommentaren. Han har ingen feber just nu, men det kanske för att han får alvedon var 5e timma. Jag hoppas bara att antibiotikan gör sitt. Han får inte må så här :(



Ta hand om er (dunder söta alvin)

2011-02-09 - 13:18:38 | URL: http://missymissmoi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!