Bio

Stor dag idag. Dels blev Vilmer barnvaktad för första gången på riktigt. Dels var Alvin på bio för första gången. När P åkte för att jobba tog han med sig Vilmer och lämnade hos farmorn. Jag och Alvin åkte till Kista och såg på Långa farbrorn. Det blev succé. Alvin var väldigt förväntansfull. Vi köpte tablettask och slog oss ner. När filmen började satt han längst ut på stolen och tittade väldigt fokuserat på "den stora TV:n". Så fokuserat att han inte åt en enda godis under hela filmen, 40 minuter lång. Och han blev inte rädd när de släckte och inte av första lilla delfilmen om Laban och ett monster. Och han har fortsatt prata om filmen enda till nattning. Och det var så kul att göra något bara han och jag. Han är så stor min äldsta lillplutt.

För lillskrutt var det väl inte riktigt samma succé med premiärandet. Han hade gråtit otröstligt i en kvart men sen somnat och sovit länge och sen vaknade han glad så det slutade i alla fall bra. Och till hans försvar har han haft det riktigt kämpigt i magen sen igår kväll (blev nog lite för mycket av det goda när han fick smaka på ris och sen banan och gillade det så mycket att han fick mer och mer och mer) och är dessutom väldigt snorig så lite gnäll får man väl räkna med. 

Efter bion åkte vi och hämtade upp Vilmer och farmorn och åkte och åt på MacDonalds. Succé även det. Hos båda barnen (den lille fick ju dock inte smaka det utan fick nöja sig med Morot, ärtor och päron-puré i påse men han var glad ändå. 

En väldigt bra spenderad söndag. P:s jobbsöndagar brukar alltid kännas jobbiga i förväg men slutar oftast riktigt bra eftersom jag dessa dagar verkligen brukar försöka styra upp en ordentlig aktivitet. Och mer bio får det bli framöver!
Publicerat: 2013-10-06 @ 20:09:02


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!