Najs bajs

Alvin har börjat säga till när han bajsar. Bajs, bajs, bajs säger han högt och ljudligt. Ofta ganska bra information att få (bortsett från i exempelvis Ica-kön eftersom alla i närheten får ta del av den).

Han har också stoppat in 3 skivor på en gång i PS3-spelaren. Detta resulterar tyvärr inte i att man kan se 3 filmer på en gång utan ingen. Och han går runt och är väldigt sur över att han inte får se på sin favoritfilm pequin (=pingvin=pingu).

Publicerat: 2012-06-06 @ 21:23:46


1 kommentarer
Postat av: Elinor

Hej Julia!



Åhh det var SÅ längesen jag var inne på din blogg. Vad mycket som hänt och vad STOR Alvin har blivit!! Det är inte klokt vad tiden går, eller hur! Snart är det två år sen vi låg där och hade väldans ont! Man glömmer snabbt!



Jag läste om din mamma och farfar, beklagar verkligen. Fruktansvärt tråkigt. Imorgon ska jag på begravning. Min mormor gick bort för några veckor sedan, väldigt oväntat. Usch begravningar är aldrig trevligt...



Jag läste att Alvin säger Bajs när han bajsat! Det gör Matilda med! Fast hon säger det även när hon pruttar! Haha. Häromdagen gick hon nakenfis i huset och helt plötsligt säger hon "Mamma, bajsat" å så sa jag "Nä Matilda du pruttade bara" å så skakade hon på huvudet, satte sig på huk å bajsade på golvet! Hahah jag blev SÅ förvånad å fick verkligen hålla mig för skratt. TÄNK om jag hade snappat upp lite tidigare då hade man ju kunna sätta henne på pottan :)



Oj det blev en lång kommentar här, precis som gamla goda tiden! :)



Ha det toppen å nu ska jag titta in här lite oftare!



Kram Elinor

2012-06-14 - 10:05:39 | URL: http://theredishfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!