Midsommarplaner

Packar och står i inför midsommar. Vi ska bara vara borta en natt men med en liten en som passagerare så får man packa som om man skulle vara borta en vecka känns det som. Kläder och mat och blöjor och ännu mera kläder och sängkläder och lite varmare kläder och ja, det blir fullt i bilen, det blir det. Tur man har en kombi (lite synd att det är en SAAB kanske....).

Idag var sista gången på babysimmet, lite trist och är rädd att det inte blir något steg 3. De ska lägga ner anläggningen här närmast och då får de nog vara. Synd för det har verkligen varit kul nu andra kursen och så mysigt att vi bara varit 3 stycken, barnen har verkligen fått uppmärksamhet och kommit nära varandra. Får se om inte vi mammor och barn kommer att synas snart igen hur som.

Imorgon är det ju som alla säkerligen vet midsommar och då drar vi till P:s systers landställe i Norrtälje. Det blir vi, de och P:s föräldrar. Lagomt firande för vår lilla familj det och vi ska säkerligen hinna med ett litet besök ner på ängen nedanför deras hus också där det anordnas traditionellt midsommarfirande. Antar att det är sådant man verkligen ska uppskatta nu när man har barn som måste drillas in i traditionerna. Hoppas så klart på bra väder och ännu mer hoppas jag dels på att det ska funka bra med Alvins mat under de lite mer primitiva förhållanden som råder och framför allt hoppas jag att det blir lite färre bajsincidenter än vad vi haft de senaste dagarna för när man är på landet kan man kanske inte tvätta alla kläder och duscha efter varje blöjbyte och det har behövts alldeles för ofta på sistone. Slutligen hoppas jag att vi kommer iväg i tid imorgon så att vi slipper spendera halva förmiddagen i de bilköer som har en tendens att torna upp sig hela vägen till Norrtälje just på midsommarafton. Senast klockan 9 ska vi sitta i bilen är målet och det känns verkligen som en utmaning. Vid den tiden brukar vi ju inte ens ha lämnat sängen och nu ska vi alltså hunnit äta frukost, packa det sista och duscha och allt annat nödvändigt. En riktig utmaning kommer det att bli men så ska det ju vara!

Nu ska vi, för att öka chanserna att komma upp i tid, ta vårt barn och vår läsk och gå upp i sängen och sätta på en film och sen somna tidigare än vad vi brukar. Det är planen. Med tanke på morgondagens tidiga avfärd verkar det inte så sannolikt att jag hinner med att starta datorn innan vi åker så jag antar att vi hörs igen på lördag någongång. Glad midsommar på er!

Publicerat: 2011-06-23 @ 19:59:41


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!