Bubbelvatten

Idag har vi badat jag och Alvin. I badkaret i källaren för första gången på väldigt länge. Tänkte att han skulle gilla lite bubblor i vattnet. Råkade tyvärr överdosera lite och det blev visst så mycket bubblor att Alvin till en början inte ens förstod att det var i vatten vi satt. Han såg bara jättekonfunderad ut och det första han gjorde var dessutom en liten vurpa ner under vattnet (/skummet).


Täckt i bubbel efter vurpan.

Han blev aldrig ledsen men verkade inte förstå vitsen. Sen började vi leka med leksakerna (men det var svårt för de försvann snabbt bland alla bubblor) och efter ett tag började vattnet komma fram och Alvin insåg var han var och började plaska och var helt överlycklig.

Publicerat: 2011-08-16 @ 19:25:56


2 kommentarer
Postat av: Elinor- Matildas mamma

HAhahaah vilken klockren bild! Hihi Matilda har inte heller hajat grejen med skum. Hon försökte plocka upp det med tummen å pekfingret sist, gick inte så bra! Men precis som för Alvin, så fort vattnet började synas så plaskades det på som attan!



Jag testade faktiskt att höja Chendas vattenskål å det funkade, hon ser inte vattnet i den längre så det lockar inte lika mycket!!



I det nya huset kommer vi också att ha en sån dusch man står i, med glasdörrar. Då är det ju lättare att ha henne där inne samtidigt. I vårt badrum som vi har nu är det så trångt, det är papperskorgar, byråer å skötbord å massa skit som hon kan välta, så man vill inte lämna henne utan uppsikt, å eftersom att vi inte har genomskinligt draperi är det svårt. Men som du säger, man får passa på när de sover.



Nu när Alvin fått tänder, har han börjat bita er? Haha Matilda bet mig jämt när hon fick sina två! Det gör ju ont som attan, fick säga till henne på skarpen typ (så skarpt man nu kan säga till en 7-månaders) hehe nu har hon tack å lov slutat med det! :D



Nä nu ska jag läsa lite! Ha det fint vännen!



Kram!

2011-08-16 - 20:50:49 | URL: http://theredishfox.blogg.se/
Postat av: Therese

Gud vad söt han ser ut bland alla bubblor!

Kram!

2011-08-17 - 22:21:56 | URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!