Mini

Träffade minibebis och Vilmers blivande bästis för första gången idag. 2 veckor har han hunnit bli lilla C och oj så pyttig. Och Vilmer blev plötsligt så stor fast han var ganska exakt lika liten när han var två veckor och verkligen inte är någon jättebebis nu heller. Var tvungen att kolla hur mycket Alvin vägde 2 veckor gammal. 2900 gram! Han var inte bara mini när han kom, han avancerade betydligt långsammare också. Som minst vägde han 2,5 kg, fatta hur litet det är när plutten idag på 3,5 kändes som en fjäder.

Och gällande att välja bästisar åt sina barn så har ju jag och L lyckats utomordentligt med våra förstfödda, 4 månader är det mellan dem, så att vi inte skulle lyckas nu med bara 6 veckors åldersskillnad ser jag som osannolikt. Däremot kommer det inte vara lika lätt att ses så mycket som vi gjorde förra föräldraledigheten. Vi bor ju inte längre ifrån varandra nu men dessa regler om hämtning på dagis vid 3 är något begränsande. 14:57 rullade vi in på dagisgården idag och då fick vi ändå stressa för att hinna med rabarberpajen efter lunchen. Det är stressigt att vara mammaledig minsann.

Stora lilla gladfisen igår:

Publicerat: 2013-05-29 @ 20:18:56


1 kommentarer
Postat av: irma

Hej!

Nu är en ny tävling uppe på bloggen! Du har nu chansen att vinna ett en liters schampo från det hetaste hårvårdsmärket i usa just nu, DermOrganic. Mer info om produkten står i inlägget under "tävling".

Lycka till!

2013-05-30 - 19:22:35 | URL: http://granboms.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!