Uppdatering

Vi kom in i bilen till slut och så bar det av till Norrtälje. Vi firade en skön och solig (!) midsommar hos P:s syster med familj samt med hans föräldrar och min pappa. Väldigt praktiskt att han fick följa med för första gången. Mer hjälp med barnen, trevligt så klart och skönt att "ta hand om" honom så han inte sitter ensam. Inte för att han inte verkar aktivera sig men det känns bra.

Och firandet blev som sagt lyckat. Enda missödena var väl att det tog 1 timme för oss att få ihop UV-tältet (vi fick bära hem det från ängen till huset uppfällt och skämmas lite). Inte lika lätt att poppa ner som upp. Samt att Alvin var vaken alldeles för länge, åt typ inget på grund av (för honom) alldeles för sen middag och blev så övertrött att INGET var okej. Fick till slut ta en promenad med vagnen och då däckade han motvilligt. Sen vaknade han och panikskrek flera gånger på natten, yrade att han inte ville gå på promenad, att han ville ha "sån där mat, mat med sås" och att han inte fick leka med bilen. Han härmar kusin W i allt och det blir lite mycket för W som blir elak tillbaka (aj i mammahjärtat, Alvin gör honom inget ont och bara fortsätter älska sin idol fast idolen stundtals är väldigt anti). Det hjälper tyvärr inte ens att W blir ordentligt tillsagd av sina föräldrar och det är svårt att hindra Alvin från att härmas. Han gör ju liksom inget fel, tar bara efter och håller skeden likadant, väljer samma färg som W på klubban och är allmänt öppen för att lära sig hur stora killar gör. Inte lätt inte och vi får väl se hur det blir sen mellan Alvin och Vilmer (samma åldersskillnad) och sen när nästa lilla kusin anslutit senare i sommar. Kan tänka mig att Alvin kommer stå allt högre i kurs ju äldre han blir och då det dessutom finns 2 små bebisar som är ännu mindre.

Så har vi varit på 2-årskalas också. Och Alvin åt 10 muffins, små men ändå galet.

Är hur som helst väldigt stolt över min stora kille efter denna helg. Han säger så smarta saker och är så finurlig. Och har börjat leka med Vilmer (och får världens leenden tillbaka). Han har gett honom flera av sina leksaker och berättar dessutom för Vilmer hur saker och ting fungerar. Så god!

Idag har vi haft stor rensning här hemma. Svärföräldrarna/privata trädgårdsmästarna var här för att hjälpa till att köra grenar från tidigare arbete till tippen och så passade vi på att köra dit väldigt mycket andra sopor när vi ändå hade släp. Och sen pantade vi. Den som spar han har. 1375 kronor hade vi samlat på oss. Det vore verkligen en god idé att panta lite oftare så tar det inte 2 timmar. Ibland tror jag att vår källare är aningens för stor för vårt eget bästa. Den rymmer alldeles för mycket skit.

Helg i bilder:

Publicerat: 2013-06-24 @ 22:55:32


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!