Vilmer 5 månader

Vilmer 5 månader...
...väger 6670 g och är 66 cm lång, helt "normallång" men en riktig lättviktare.
...ryms fortfarande i storlek 62 men börjar någorlunda fylla ut 68 och har nu lämnat newborn-blöjorna för Pampers baby-dry storlek 3.
...helammar fortfarande men nu börjar det bli dags att introducera lite annat. Intervallen mellan maten börjar periodvis bli längre men ligger nog fortfarande på 3 h i snitt.
...sover sen två veckor tillbaka som en kratta. Somnar ofta sent och vaknar tidigt och flera nätter i rad en gång i timmen däremellan. Ibland glad och pratandes, på sistone ledsen. Inte hungrig egentligen men mutas ofta till sömn med mat (dumt!). Börjar natten i egen säng men landar så småningom hos mig. Dock stora framsteg med att somna själv, framför allt dagtid i (orullad) vagn. Kvällstid begränsas vi av avsaknaden på plats att natta men ändring är på g.
...gillar att sitta upprätt (i knä eller matstol), gillar inte att halvsitta uppbullad med kuddar i soffa eller vagn eller i babysittern. Då ligger han hellre plant på rygg med en leksak i handen/munnen, gärna med fötterna rakt upp 90 grader och gärna med utsikt på träd och himmel.
...favoritläge är dock mage nu och han har blivit så stark! Kan leka med en leksak framför sig när han ligger, sträcker sig efter specifika saker och förflyttar sig bakåt ganska långt. Försöker lyfta rumpan men mer än så blir det inte.
...skrattar högt åt framför allt Alvin. Sittande i sele framåt (populärt) med mig gungandes Alvin så att han gungade emot oss skrattade Vilmer så han kiknade i säkert 5-10 minuter. Är också fascinerad av böcker och av TV:ns färger.
...pratar en del, älskar sina fötter och mitt hår och charmar alla med sitt leende men framför allt sitt höga kluckande skratt.

Åh vad vi älskar vår underbara lilleplutt!

Publicerat: 2013-08-30 @ 20:09:30


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!