Skansen

Förra veckan gjorde Alvin Skansen-premiär och här kommer lite bilder från den dagen.
 
Plaskande sälar: kul i cirka 2 minuter. Sen var traktorn som skötaren som kom med sälarnas mat körde betydligt mer spännande.
 
Här står vi en meter från en björn (lyckligtvis med ett glas emellan). Vad utbrister barnet? "Pippi!". Ja, det ser ju alla att det är pippifåglar innan för glaset. Flera stycken.
 
Detta var nog Alvins favoritdjur på hela Skansen. Flera gånger sprang han tillbaka och satte sig. Helt överlycklig. Efter vår lilla råttincident i källaren är jag inte fullt lika förtjust ens i låtsas råttor.
 
Alvin ser möjligen lite skeptisk och sur ut. Det är inte för att han inte var fascinerad av aporna, det var han verkligen. Han är mest trumpen för att vi lite äldre (och klokare!) tyckte att det var tryggast för alla (inte minst aporna) om Alvin höll till i morfars famn. Han ville annars väldigt gärna behandla dem på samma milda sätt som han behandlar hunden här hemma.
 
Ja, så spännande kan man ha det en dag i spöregnet. Även om Alvin inte alltid riktigt förstod vilka djur man borde vara imponerad av och inte så var det helt klart väl värt ett besök och Skansen ska nog få fler besök av oss inom kort. Djur i allmänhet är ju väldigt spännande och även miljöerna är en upplevelse och jag tror att Alvin, liksom oss andra, hade en väldigt mysig och bra dag. Bara att åka spårvagnen dit var ju värt regnet som droppade ner i ansiktet på promenaden till tåget. Och en väldigt bra sak med vädret var att det var så lugnt och skönt och ingen trängsel. Och för all del ska nöjet med att hoppa i vattenpölar absolut inte föringas.
Publicerat: 2012-07-03 @ 18:11:00


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!