Paprikan

Alvin är så rolig nu när han pratar. Han har lärt sig våra namn. Nästan i alla fall.

Jag heter Avin
Mamma heter Ulia
Pappa heter Paprika

Lite luddigt uttal på mig och honom själv. Klockrent uttal på Patrik som numer går under namnet Paprikan här hemma.

Idag har han även lärt sig att morfar heter Uffe, och ni må tro att det värmer (men samtidigt sticker till rätt hårt) i hjärtat när han frågar vad mormor heter.


Publicerat: 2012-12-03 @ 20:18:58


2 kommentarer
Postat av: Elinor

Hahaha Paprikan! Love it! Det måste ni mma ihåg att berätta för honom när han blir vuxen!

Visst e det härligt med snö!! Jag önskar så att jag kunde skutta omkring å dra pulkan men jag har ett rätt begränsat rörelsemönster just nu. Hoppas att det är lite snö i februari så man kan få rejsa runt lite grann!

Hur mår du annars? Har du fått bukt med sammandragningarna? Mina har gett sig å är väl nu mer på normal nivå. Dock har jag börjat få lite pinvärkar emellanåt. Lite förberedande på vad som komma skall. Shit, varje gång jag får en så undrar jag varför jag ger mig in i det här igen. Är det inte mer än rätt att männen tar denna förlossningen? Jag tycker det är lite orättvist det här.

Ha så kul i snön nu! Kram!!

2012-12-04 - 19:35:47 | URL: http://theredishfox.blogg.se
Postat av: Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Japp, nya vagnen är det! Vi hade också Emmaljunga innan (mondial) och vi kommer att sakna fjädringen massvis just under bebisvagningstiden, inte att denna är jättestum alltså, men jämför man med Emmaljunga är ju alla vagnar stumma :( Men ja, för- och nackdelar och eftersom att vi behöver extrasäte sen så passar denna oss och våra behov mycket bättre :D Jag får ju tyvärr knappt köra vagnen alls, eller knappt gå överhuvudtaget för den delen, pga graviditeten och allt runt den, men det jag provat är jag väldigt nöjd - Micke är supernöjd och han kör den varje dag! Den är lite "tung" upp för trottoarer jämfört med den vi hade innan, men det är väl sånt man får räkna med när det är en syskonvagn som ska vara stabil till två små :) Kan återkomma sen när jag testat den lite mer, om jag får klartecken att använda kroppen snart, hoppas så!! :)

Kram och tack snälla, så glad jag blir :D

2012-12-11 - 13:02:07 | URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!