Hotellnatt

Tillbaka på hotellrummet. Nästan nersläckt då Alvin sover i resesängen. Vi har varit ute på restaurang och ätit en lång och god middag. Alvin var vaken hela tiden och har skött sig exemplariskt och charmat varenda kotte på stället med sina leenden. Ibland blir man allt en bra stolt mamma.

Imorgon drar vi vidare på vår roadtrip. Igår besökte vi Alvins gammelfarmor och sov där. Tänk att ett litet besök kan betyda så mycket! Nu blir det dock hotell resten av resan och bara vi i lilla familjen. Alvins första sommarsemester och i natt hans första natt någonsin på hotell. Det är så mycket nytt hela tiden, häftigt när nästan allt han gör är för första gången.

Nu ska jag snart försöka sova så kanske jag vaknar lite mer utvilad och pigg inför morgondagens äventyr. God natt!

Publicerat: 2011-07-31 @ 22:19:07


2 kommentarer
Postat av: Elinor- Matildas mamma

Åh vad härligt å sova på hotell!! I love it! Det bästa är ju frukosten!!



Jag tycker också det är roligt nu när allt man gör är första gången för dom! När vi åkte till Danmark så va Matilda verkligen helt underbart duktig! Man blir ju så sjukt stolt!!



Nu ska vi iväg till stranden! Hoppas att ni får en fortsatt härlig semester!

2011-08-02 - 09:37:56 |
Postat av: Thereses Liv och Vardag

Hotell är alltid mysigt att bo på! Vad roligt att Alvin skötte sig så bra under middagen, visst blir man stolt över de små liven!

Imorgon ska vi också åka på en liten minisemester. Håller tummarna för att bilresan går bra, en viss liten Molly tycker inte alltid att det är så kul att sitta still i en bil allt för länge...

Ha en bra semester! Kram

2011-08-03 - 23:34:09 | URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!