Övning ger färdighet

Idag har vi ju inte hunnit vara hemma något men igår övades det nacke ska ni veta. Han är duktig men det är väldigt svårt att fånga det på bild.

Publicerat: 2011-01-19 @ 18:37:05


3 kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Hahah du ska se min "lova-mapp" på datorn och mitt minneskort på kameran, det är öööööverfullt av alla bilder på henne :P Så fort jag ska ta en eller två bilder, så tar jag kanske 60 stycken efter varandra och eftersom hon rör på sig så mycket och gör så mycket konstiga grejer lyckas man alltid hitta några godbitar :D

2011-01-19 - 20:10:10 | URL: http://madeleines.se
Postat av: Elinor- Matildas mamma

Åh han är ju så himla söt alltså!! Precis som Matilda så ser han inte så bebisaktig ut, det är tydligen intelligenta barn har jag läst (Jesper Juul skriver om dom)! Så du har en intelligent unge ;)



Ja, vissa dagar är bara pyton. Men nu har vi anmält oss till Babysim! Men det startar i mars först, men det är nog bra, då klarar nog Matilda lite mer utan att bli överstimulerad.



Jag tror inte heller att jag behöver oroa mig för maten men jag vill höra bvc säga det å dom säger ju typ tvärtom... MEN nu har jag hittat ett ställe som jag ska ringa, privat BVC, jag går själv hos läkarn privat och dessa samarbetar med dom. Så jag ska ringa dom imorgon å se om vi kan få börja gå där istället. Sen får Robert ringa BVC där vi går nu å säga att vi inte kommer dit mer. För han har ju ingen relation till dom... för jag är så jäkla mesig (kan man inte tro med tanke på att jag är en tuff säljare inom jobb... men privat å med Matilda är man en helt annan person...) så säger hon ngt så vågar jag säkert inte säga emot.



Du verkar så lugn å go med Alvin, jag är lite avis måste jag säga.



Jag blev lite nyfiken när du skrev om ditt jobb, vad jobbar du med?



Kram från oss å tusen tack för din snälla kommentar! Det är sånna som gör det så underbart att ha en blogg, man får så mycket positiv feedback!

2011-01-19 - 21:54:25 | URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: MissyMoi

åh, nu..nu. Ny lackade naglar och en Jayson som sover själv i vagnen här brevid mig. Nu hinner jag in och vilken söt bebis jag finner Julia...alvin är en riktig sötnöt. Tack för kommentarena...förgyllde min dag att någon vågar kommentera iallafall. Och sjukt kul att man känner igen sig i varandras bloggar.



Kram

2011-01-19 - 22:59:38 | URL: http://missymissmoi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!