HippHippHurra på 2-månadersdan

Idag blir Alvin 2 månader. 2 månader av oslagbar kärlek och fantastiska upplevelser. Och däremellan en och annan äcklig blöja, trötthet man innan inte trodde existerade, såriga bröstvårtor och annat mys. Men som sagt, kärleken till den lilla krabaten vi skapat är oslagbar och överträffar allt!

Tänk så mycket som hänt på 2 månader, hela livet har förändrats och fått en helt annan mening som jag omöjligt kunde förstå innan jag satt med Alvin i min famn. Och varje dag händer det något nytt. Igår följde han ordentligt med blicken, han försöker fånga sina fiskar i babygymet med munnen och han skrattar åt oss lika mycket som vi skattar åt honom. Favoritpositionen när han är pigg är ståendes. Favoritpositionen när han är trött är liggande på mamma eller pappas bröst klängande som en liten apa. Han blir rädd och rycker till av plötsliga ljud och blir liksom ledsen på ett helt nytt vis och det kommer tårar. Och så han har liksom börjat prata. Måste väl erkänna att jag inte riktigt förstår allt han säger men gulligt är det och det har en helt annan ton en de ljud han fått ur sig tidigare. Han kan också lyfta nacken jättelänge, allra bäst när han ligger mot ens axel så att han ser mer vad som händer och så kan han rulla från mage till rygg. Han är allt bra duktig vår lilla prins och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Hjärtat håller ju liksom på att sprängas när man tänker på hur fantastisk han är.

Publicerat: 2011-01-13 @ 18:49:43


1 kommentarer
Postat av: Elinor- Matildas mamma

Halloj!



Jodå det gick bra i bärselen! Dock var inte Matilda så nöjd, men det är nog för att jag inte fått in en bra inställning för henne när hon har tjocka kläder. Men det gick bra, lite svårt att få upp hundbajset bara! :D haha!



Ja att dammsuga med bärselen är en höjdare! Matilda älskar ljudet av dammsugaren (hur man nu kan göra det!) så hon somnar nästan jämt! Det måste ju vara rätt bra träning att gå runt med dom sådär!



Matilda väger inte så mycket, hon ligger nog på 4,5 kilo nu, så än så länge är det inte för tungt... :D



Tänk vad tiden går fort... Imorgon blir Matilda 12 veckor... jisses snart tre månader... vad händer med tiden?? Det går nästan lite för fort, även om man bara längtar tills hon är lite större å kan vara med mer...



Kram kram!

2011-01-13 - 21:41:23 | URL: http://redishfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!